BEHIND THE SCREENS

Een eigenzinnige combinatie


Achter de schermen

Achter deze schermen werkt Martijn dagelijks als mediavormgever voor ambitieuze ondernemers en toffe reclamebureaus. Hier werkt hij aan socialmedia-content, het ontwerpen van huisstijlen, logo’s en wenskaarten. Ben je een ambitieuze ondernemer of reclamebureau en kun je wel wat extra ontwerpkracht gebruiken? Neem dan gerust contact op.


Studio Eigenzin

Na Martijns afstuderen aan de kunstacademie (DBKV 1e graads), is hij in 2010 samen met Monique met veel enthousiasme een eigenzinnige combinatie gestart. Een cadeauwinkel én grafische vormgever onder één dak: Studio Eigenzin. Martijn Rothuizen is de grafisch vormgever in deze succesvolle samenwerking. Meer weten over onze cadeauwinkel? Neem hier een kijkje.

 


Persoonlijk

Martijn is 30 jaar en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Velp. Vooral zijn oudste zoon is altijd erg enthousiast als Martijn hem weer eens kan gebruiken in een reclamefoto of -filmpje. Martijn is een ambitieus baasje en op zoek naar opdrachtgevers en merken die ook gaan voor het allerbeste resultaat. Zullen we samen viral gaan?

WHO YOU GONNA CALL

Neem gerust contact op als je meer informatie over creatieve content of branding wilt.